SEiMEi ApS

Unikke og sunde drikkevarer med en god CSR profil, et lavt CO2 aftryk og brug af primært lokale danske råvarer. 

SEiMEi er et selskab, som primært producerer lokale fødevarer og herunder den danske innovative opfindelse ”Fuldkornsjuice”. Den indeholder 12,5 % af den anbefalede daglige mængde fuldkorn og alle ingredienser består af danske råvarer. Herudover markedsfører SEiMEi sunde friskemostede juicer med både frugt og snart også med grøntsager. Som noget særligt innovativt, og ikke mindst interessant når vi taler om madspild, har SEiMEi opfundet en sund ”snack eller chips”, der fremstilles via effektiv udnyttelse og anvendelse af pulpen fra juiceproduktionen. Således er SEiMEi især kendt for at være både innovative og ligeledes at have en CO2 venlig produktion. 

Historien bag, at SeiMEis produkter udvikles og fremstilles i eget regi, er iværksættervirksomheden Planteriet på Lolland, hvor produkterne oprindeligt er udviklet. Tankerne fra Planteriet og fra SEiMEi er så meget i harmoni, at det bedste fra begge verdener er blevet til under brandet WISH by SEiMEi. Ønsket er at skabe produkter med deres helt egen profil og som alternativ til de mange produkter, der findes inden for mælke- og juice-/smoothieprodukter. Herunder at fremstille produkter af nordiske råvarer og ikke af en masse eksotiske kombinationer, hvor råvarer eller produkter har rejst verden rundt for at nå forbrugerne.

Udover at fokusere på høj kvalitet, innovation og lokale fødevarer er SEiMEi også kendt for sit velgørenhedsarbejde og herunder samarbejdet med den verdenskendte danske model Helena Christensen, der er SEiMEis ansigt udadtil i kampagnebilleder mm. Selskabet fokuserer på alle parametre på at være ultimativ ”best in class” og drømmer om at give verden endnu mere glæde og sundhed ved at få det allerbedste ud af naturens egne råvarer og om den dag, hvor WISH by SEiMEi har sat sine spor overalt i verden – med fokus på at forarbejde lokal frugt, grønt og korn til sunde og nærende fødevarer og hvor SEiMEi fonden hjælper mange mennesker og gør en stor forskel via sine lokale donationer. 

Den 15. februar 2016 har KOFF A/S og Allan Feldt indgået partnerskab i SEiMEi ApS.

WiSHING FOR SOMETHING BETTER

”Hos SEiMEi producerer vi kvalitetsfødevarer med ærlig omtanke og indsamler samtidig penge til velgørenhed. Da vi mener, det er forbrugerne selv, der skal komme med ønsker til, hvad disse velgørenhedsprojekter skal være, har vi valgt at brande vores produkter som “WiSH” produkter. 

"WiSHING FOR SOMETHING BETTER” er derfor også vores internationale slogan.”

 Allan Feldt, adm. direktør

Kontakt

SEiMEi ApS

Telefon: +45 25 38 38 48

E-mail: info@seimei.eu

Website

Fakta

Domicil:

Lolland

Antal ansatte:

7

Direktion:

Adm. direktør Allan Feldt

Bestyrelse:

Bestyrelsesformand Allan Feldt

bestyrelsesmedlem Jesper Fogtmann

 

By Wildside
© KOFF A/S 2013KOFF A/S
Varnæsvej 91
Hostrupskov
DK - 6200 Aabenraa
Tlf: +45 7336 3000
Fax: +45 7336 3001
koff@koff.dk
Cookies