Nakskov Mill Foods A/S

Nakskov Mill Foods A/S leverer morgenmadsprodukter af høj kvalitet.

Nakskov Mill Foods A/S er en stærk, innovativ og loyal dansk producent og partner inden for morgenmadsprodukter af høj kvalitet.

Produktionen sker både under eget navn og som leverandør til førende brands i hele verden. Virksomheden leverer således morgenmadsprodukter til de store kendte mærkevareudbydere, men producerer også til mere specifikke målgrupper inden for eksempelvis økologi og helse. Nakskov Mill Foods A/S producerer desuden ingrediensprodukter til det industrielle marked.

Råvarerne kommer fra nogle af de bedste leverandører i hele verden. Morgenmadsprodukterne produceres af bl.a. majs, hvede, havre og rug, men også af eksempelvis spelt, boghvede, quinoa og amaranth.

Fabrikken i Nakskov råder over flere moderne produktions- og pakkeanlæg, hvor der produceres konventionelle, økologiske og glutenfri morgenmadsprodukter, og virksomheden arbejder løbende med udvikling af nye og sundere morgenmadsprodukter.

Nakskov Mill Foods A/S er grundlagt i 1913 og tidligere kendt som OTA-fabrikken med de kendte OTA Solgryn.

KOFF A/S har ejet Nakskov Mill Foods A/S siden 2002.

Stærk, innovativ og loyal

”Nakskov Mill Foods er en stærk, innovativ og loyal dansk producent inden for morgenmadsprodukter som samtidig arbejder med stor passion og ansvarlighed, både med egne mærker og for førende mærkevareudbydere i hele verden.”

Dan Jensen, adm. direktør

Kontakt

Nakskov Mill Foods A/S
Gasvej 3 DK
4900 Nakskov

Telefon: +45 5492 1966
Fax:       +45 5492 2144

E-mail: nmf@nmfoods.dk

Website

By Wildside
© KOFF A/S 2013KOFF A/S
Varnæsvej 91
Hostrupskov
DK - 6200 Aabenraa
Tlf: +45 7336 3000
Fax: +45 7336 3001
koff@koff.dk
Cookies