EASIS A/S

EASIS A/S arbejder for et sundere Danmark.

EASIS A/S er i dag Danmarks førende virksomhed, når det gælder fremstilling af sunde, fedtfattige produkter uden tilsat sukker.

EASIS A/S producerer i dag alt lige fra saft over cookies til kakao, bolcher og is. Men virksomheden startede oprindeligt som en lille isfabrik i en baggård i Århus i 1993 med en ambition om at lave den bedste og mest velsmagende is uden tilsat sukker. EASIS’ første kalorielette is uden tilsat sukker blev lanceret 1994.

Alle EASIS’ produkter er fedtfattige og ikke tilsat sukker – og derfor kalorielette. Samtidig går EASIS aldrig på kompromis med den gode smag. EASIS-smilet er derfor en garanti for, at hver eneste ingrediens er grundigt tjekket, og at hvert produkt smager godt.

EASIS’ mission er at gøre det nemt at vælge et alternativ, når man vil undgå eller formindske sit forbrug af sukker og fedt. Måden at gøre det på er at tjekke hver eneste ingrediens og sørge for, at hvert eneste produkt smager godt.

Produkterne bliver løbende udviklet under hensyntagen til EU’s og Fødevarestyrelsens ernæringsmæssige kostanbefalinger.

KOFF A/S har ejet 60% af aktierne siden 2007 og 100% af aktierne siden 2009.

Sundere og bedre ernæring

”EASIS arbejder for et sundere Danmark ved hele tiden at skabe nye, velsmagende, kalorielette produkter. Hvad enten du er diabetiker, overvægtig eller almindelig forbruger, der gerne vil have det søde uden de mange kalorier, så bør du kigge efter EASIS-logoet, næste gang du handler ind. Det er nemlig din garanti for, at produktet ikke er tilsat sukker.

I udviklingen af EASIS-produkterne anvender vi den nyeste teknologi og forskning for at sikre, at du altid får den bedst mulige smag og ernæringsprofil, når du vælger EASIS.

EASIS er førende i Europa, når det handler om fødevarer uden tilsat sukker.” 

Thomas Møberg, adm. direktør

Kontakt

EASIS A/S

Klamsagervej 29

DK - 8230 Åbyhøj

Telefon: +45 7020 2455

E-mail: easis@easis.dk

 

 

By Wildside
© KOFF A/S 2013KOFF A/S
Varnæsvej 91
Hostrupskov
DK - 6200 Aabenraa
Tlf: +45 7336 3000
Fax: +45 7336 3001
koff@koff.dk
Cookies